Pangea Incubator

Krachten bundelen & versterken. Bouwen aan een community.

pangea foundation

Krachten Bundelen & Versterken

Wij steunen gelijkgestemde projectleiders om een project in een regio te starten. Voor nieuwkomers ondernemers om hun bedrijf op te bouwen. Pangea Incubator ondersteunt
lokale projectleiders met fondsenwerving, helpt hen met het opstarten va het project en verbindt lokale bedrijven en gemeenten.

We geloven in onderzoek, het voortdurend ontwikkelen en delen van kennis, dankzij onze connecties met Europese Universiteiten en internationale experts. Om de Pangea programma’s keer op keer aan te scherpen en te verrijken.

Onze Visie

Wij geloven dat er enorme kansen liggen om het potentieel van nieuwkomers ondernemers veel sterker te verbinden met lokale bedrijven, economie en samenleving.

Door deze ondernemers te zien voor wie ze zijn: krachtige, creatieve zakenmensen die ons allemaal kansen komen bieden als ze hun talent kunnen benutten en hun waardevolle ervaring kunnen gebruiken.

Pangea foundatiom

Onze Missie

Met uitgekiende en complete programma’s realiseren we een sterke community van onafhankelijke nieuwkomers-ondernemers in verbinding met lokale ondernemers. Samen voegen we welzijn en welvaart toe aan onze samenleving. Integratie volgt dan vanzelf.

Bouwen aan een community

Nieuwkomers die het Pangea Programma voltooien, zullen in hun nieuwe thuisland hun eigen bedrijf oprichten. Mèt structurele omzet vanaf het officiële moment van volledig zelfstandige vestiging. Dit kan dankzij de structuur van sociale coöperaties die werken met het Pangea Programma.

Al deze gevestigde nieuwkomers blijven onderling verbonden. Als member van de Pangea Community. Als ware inspiratie voor de mensen die zullen volgen. Als nieuwe schakel in de lokale bedrijfsnetwerken. Als business partner, leverancier of zelfs klant voor de nieuwkomers die nog maar net begonnen zijn met het programma. Om uiteindelijk zelf het Pangea Network mee te helpen Dragen. Overal in Nederland. Overal in Europa. Wie zal het zeggen.

Dat is de droom die we willen waarmaken. Samen.

Wij zijn Pangea.