Onze Partners

Welkom bij de Pangea Partners

Pangea foundatiom

Het Gaat Allemaal Om Vertrouwen

Onze Partners Geloven In Ons

Pangea gaat over het ontsluiten van internationaal talent om nieuwe business te genereren. Door ons netwerk te openen en met elkaars netwerk te durven verbinden. Door nieuwkomers ondernemers te inspireren èn te leren van hen. Met onze partners verrijken wij op deze manier onze samenleving, economie en onze levens.

Qredits

(Inter)Nationaal partner voor opleidingsprogramma en microkrediet oplossingen voor kandidaten in ons programma.

Rotary

Al voor de start kregen we de kans om in de stad Alkmaar Pangea te verbinden aan dit internationaal netwerk: om gevestigde ondernemers in contact te brengen met nieuwkomers ondernemers.

Gemeenten Nederland

Onze gemeentelijke partners zijn volledig betrokken bij nieuwkomers. De ‘Nieuwe Inburgeringswet’ geeft meer urgentie om duurzame uitstroom uit de bijstand en integratie in de samenleving te bevorderen. Ons all-in programma voor ondernemerstalent helpt deze doelen bereiken.

Oranje Fonds

National funding partner vanaf het allereerste begin. Altijd geïnspireerd door en inspirerend voor maatschappelijke initiatieven die echte kansen voor mensen genereren.

IGF

Internationaal partner voor een meertalige app: de refugees@business app. Met tutorials over relevante regelgeving in en rondom business.

BNI

We ontwikkelen langdurige relaties met deze gelijkgestemde business professionals. Om kansen in twee richtingen te creëren.

ICT Vanaf Morgen

Circulaire werkplekken & IT opleiding, geven laptops een nieuw leven om sociaal inkopen mogelijk te maken en sociale initiatieven als Pangea te supporten: door kandidaten te sponsoren met apparatuur.

BDO

Internationaal partner in accountancy en advies met hun innovatieve Impact Centre: Pangea onderzoekt met BDO alle partnering- mogelijkheden voor nieuwkomers ondernemers.

LaNSCO

Nationaal partner en koepel voor alle sociale coöperaties in Nederland. Bieden support bij opstarten, delen kennis, tools en educatie.

Vrienden Loterij

De VriendenLoterij maakt zich sterk voor alle organisaties die het leven mooier maken door zich in te zetten voor het welzijn van mensen. Donaties maken het de komende jaren mogelijk meer vluchtelingen te helpen met de start van een bedrijf in Nederland.

Anton Jurgens Fonds

Het Anton Jurgens Fonds is een hefboom voor initiatieven die mensen in kwetsbare situaties vooruithelpen. Donaties maken het de komende jaren mogelijk meer vluchtelingen te helpen met de start van een bedrijf in Nederland.

Nieuwsgierig Naar Partnerschap Met Pangea?

Wil je alles weten over (Ere) Membership, Personal Sponsoring, Buddy-System Of Wil Je Jouw Idee Delen Over Een Nieuwe Verbinding?