Oost-Afrikaanse producten in Alkmaars centraal station

“Vandaag ben ik geboren” schreef Nardos Aron nadat ze haar winkel met Oost-Afrikaanse producten op donderdag 16 november heeft geopend. Onze Nardos, een krachtige alleenstaande vrouw die in 2016 uit Eritrea naar Nederland is gekomen, heeft een indrukwekkende weg afgelegd om haar visie te verwezenlijken. En dat is haar gelukt!

Samen met de wethouder Arbeidsparticipatie van Alkmaar (Robert Te Beest) heeft zij het lint doorgeknipt van haar winkel in het Alkmaarse station: NAS is geboren! Bij NAS kunnen bezoekers terecht voor koffie, ontbijt en Oost-Afrikaanse producten.

Met de onschatbare hulp en inzet van NS, Pangea Incubator en talloze vrijwilligers heeft zij haar droom werkelijkheid gemaakt. De winkel is niet alleen een zakelijk avontuur: het is een symbool van doorzettingsvermogen, partnerschap, samenwerken en veel passie.

Wij danken allen voor de geboden hulp om haar droom werkelijkheid te maken. In het bijzonder veel dank aan Zaffier, Robert Te Beest, NS en BNI Alkmaar Connect en alle andere vrijwilligers. In het centrum van Alkmaar is de nieuwe stap tussen NS Stations en Pangea Incubator bezegeld en die mijlpaal is gezet door een power-woman Nardos Aron!

Do you want to grow your business?

we can do it together