Feestelijke opening op 16 november: NAS op Station Alkmaar

Op 16 november is de officiële, feestelijke opening van de conceptstore NAS. De opening begint om 16.00 uur ’s middags. Iedereen is van harte welkom om deze opening samen met Nardos Aron, Pangea Incubator en NS te vieren.

Van nieuwkomer naar winkeleigenaar
Nardos Aron is in 2016 naar Nederland gekomen met een droom: ondernemer worden. Een droom die als nieuwkomer in Nederland maar moeilijk te realiseren is zonder hulp. De Nederlandse taal is lastig te leren, de regels voor ondernemers zijn maar moeilijk te begrijpen. Nardos: “Voor ons nieuwkomers is alles moeilijk. Wij komen alleen met een droom. Een kleine droom.” Maar die droom is inmiddels werkelijkheid geworden met de hulp van Pangea Incubator en NS!

Conceptstore NAS
Met haar roots in Eritrea wilde Nardos haar eigen winkel starten met Oost-Afrikaanse producten. Een wens die is uitgekomen dankzij de fantastische samenwerking tussen Pangea en de NS. Op 16 november opent Nardos de deuren van haar conceptstore NAS. Bezoekers kunnen hier terecht voor koffie, ontbijt en Oost-Afrikaanse producten.

Feestelijke opening
Op donderdag 16 november is iedereen welkom om deze nieuwe winkel op het station van Alkmaar te vieren. De opening start om 16.00 uur ’s middags. Wees er op tijd bij, want er wordt officieel een lintje doorgeknipt! Daarna kan iedereen in NAS terecht voor heerlijke versnaperingen en muziek.

Do you want to grow your business?

we can do it together