SROI

Social Return verplichting?

Pangea Incubator helpt je om te voldoen aan de SROI verplichting van jouw organisatie. Wij zetten ons in voor nieuwkomers die hun eigen bedrijf willen starten, en bieden een bewezen aanpak om hen toegang te geven tot de arbeidsmarkt. Dit resulteert in een win-win situatie: nieuwkomers volop aan het werk en er wordt een waardevolle bijdrage geleverd aan de (lokale) economie.

Hoe helpt Pangea Incubator jouw organisatie met de SROI-verplichting?

Expertise bieden: Jouw organisatie kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Pangea, zodat we nog meer nieuwkomers een succesvolle start kunnen geven met hun onderneming.

Financiële ondersteuning: Samen brengen we in kaart hoe jullie financiële bijdrage het beste kan worden ingezet. Dit kan gaan om de ontwikkeling van ons programma in een specifieke regio, gerichte ondersteuning voor een veelbelovende deelnemer, of de aanschaf van ondernemershulpmiddelen die daarmee toegankelijker worden voor onze deelnemers.

Sociaal inkopen: Door producten en diensten af te nemen van de bedrijven die bij ons zijn aangesloten.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze project manager SROI om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken: dafne.van.baarle@pangea-incubator.nl